woensdag 29 september 2010

Alles komt goed.

Kijk kijk kijk. Niets aan het handje. De muur is inmiddels deels hersteld. Ik heb de overige tegels op de gipsen wand met een beiteltje gesloopt. De rest van de muren ging wel gewoon met de kango.


Wat…een gigantische bende geeft dit! Er zaten op de wanden trouwens al 2 tegellagen over elkaar heen betegeld. Op de vloer zelfs 3! De onderste tegels op de vloer zitten volgens mijn informatiebron nog goed genoeg vast om over heen te tegelen. (heej, er is dus iets dat WEL goed is in de badkamer, opvallend…..)
De lijmlaag van de vloertegels was een papje geworden door de lekkage,  het gehele oppervlak tussen de tegels was nat en vochtig geworden. Het kan niet anders dan dat deze badkamer al gebukt ging onder lekkages! De puzzelstukjes vallen in elkaar. Zo is het gegaan:

- Huis gekocht
- Eerste 4 weken alleen geklust in huis, dus geen douche gebruikt.
- Na 4 weken het huis betrokken en de douche gaan gebruiken.
- Na een maand is de alles weer verzadigd en komt er weer lekkage

Maar goed, juridisch maak ik niet veel kans meer….de badkamer is al gesloopt J. Dan nog had ik moeten aantonen dat de oude bewoners een lekkage opgemerkt moeten hebben voor de verkoop. Volgens de jurist binnen onze familie zou dat niet mee gaan vallen, niet meer over nadenken dus: neus vooruit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten